Meerdaags transport buitenland

Voor een opdrachtgever uit ‘s-Heerenberg hebben we met enige regelmaat meerdaagse ritten gereden in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Wij vervoerden voor deze opdrachtgever medische hulpmiddelen voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn.

Het mooie bij deze opdrachtgever is dat er behalve aan andere bedrijven ook rechtstreeks aan particulieren geleverd wordt. Dit bracht ons op de mooiste plekken in de genoemde landen.

Bij deze opdrachtgever wordt net iets meer verwacht van de chauffeurs dan bij een ‘standaard’ transport. Op de diverse particuliere locaties worden de hulpmiddelen gereed gemaakt voor montage. Dat betekend dat de verpakking verwijderd wordt, en alle onderdelen gecontroleerd worden op beschadigingen. Het restafval van de verpakking wordt gelijk afgevoerd zodat de klant en de monteurs hier geen last meer van hebben.

Van eerdergenoemde landen is Frankrijk wel onze grote favoriet, een mooi land met een divers landschap, iets wat wij werkelijk adembenemend vinden. De bewoners zijn erg vriendelijk en ondanks de taalbarrière wordt altijd een oplossing gevonden om te communiceren. En natuurlijk is Frankrijk culinair gezien een geweldig land. In de avond voor het slapen gaan moet je dan ook gewoon èèn van de vele restaurantjes  bezoeken.


Bon Route

Spoedtransport Hongarije

Het is al weer even terug, maar dit was toch wel een hele mooie rit. Bij een fabriek in Hongarije van een  opdrachtgever uit Apeldoorn was een machine uitgevallen door een defecte motor. Een vervangende motor kon snel gevonden worden in Nederland. Uiteraard werd Makoo Service gevraagd om het transport naar Hongarije te verzorgen.

Voor deze mooie klus zijn we met twee man naar Helvoirt gereden, waar de motor afgehaald kon worden. Na het inladen en zekeren van de motor

zijn we gelijk vertrokken voor de rit van 1.530 kilometer naar Kaba een mooi plaatsje in Hongarije tegen de Roemeense grens aan. Daar aangekomen stonden de monteurs al op ons te wachten. Door de goede samenwerking tussen ons en onze opdrachtgever kon de machine binnen 24 uur weer opgestart worden.


De opdrachtgever blij en wij een fantastische rit.

Weekend transport buitenland

 

Het komt wel eens voor, zaterdagochtend start de mooiste autoshow van Europa, in Parijs natuurlijk. En daar sta je dan als toonaangevend bedrijf in elektrische laadpalen voor de auto. Helaas zonder de laadpalen, want die stonden nog in Nederland.

Wij mochten voor een opdrachtgever uit Amersfoort deze rit uitvoeren en er voor zorgen dat de laadpalen op lokatie waren voor de autoshow open zou gaan. Geen enkel probleem natuurlijk. Ondanks onderweg een warm croissant en een franse espresso te hebben genuttigd waren we ruim op tijd.


Klant tevreden en wij natuurlijk ook.